Autómentés 0-24

A Sofőrguru kedvező áron vállalja, karambolozott, sérült, lerobbant, elakadt autó, motorkerékpár, valamint kisgép vagy munkagép elszállítását, Budapesten, Pest-megyében, vagy akár országosan is. Autómentés Budapest területén és országosan is!

Autómentés, autómentő szolgáltatás 0-24: személyautók, motorkerékpárok, quadok, munkagépek, targonca, építőipari munka- és kisgépek, utánfutók, tréleres szállítás 0-24!

Autómentő járműveink új, magas színvonalú technikával felszereltek. Budapesti telephelyünkön rendelkezünk autó vontató, autószállító, tréleres járművekkel. Az autómentés során biztosítjuk a korszerű felszerelést, a legújabb technikát, a rengeteg tapasztalatot. Csak kiváló eszközökkel lehet kiváló munkát végezni, Önnek illetve nekünk is fontos, hogy járműve az autómentés során biztonságosan, sértetlenül érjen haza.

Autómentő Budapesten, Budán, Győrben és országosan, tréleres szállítás 45 percen belül.

Mindegy, hogy két kilométert kell megtenni az autómentő járművel vagy több ezer kilométert, mi készen állunk, hogy segíthessünk bajba jutott autóstársunknak.

Az autómentő járműre szükség esetén további tréler kapcsolható, így több jármű mentése is megoldott egy időben.

A tréler segítségével például a lakókocsit és a vontató járművet is egyszerre tudjuk hazaszállítani, így akár belföldön, akár külföldön kerül bajba az autós ár érték arányban a legjobb autómentés szolgáltatásokat tudjuk nyújtani magas színvonalon.

Több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Gyors, megbízható, precíz, biztonságos szállítás!*

Hívjon minket bizalommal! A SOFŐRGURU segít!

+36 30 565 43 28

Autómentés Budapesten, Pest, Tolna és Komárom-Esztergom megyében is!

Autómentés Árak

  • Budapest és környéke: 8.000. Ft – tól. + áfa
  • Vidék: alapdíj: 5.000.- Ft. + 120-150.-Ft/km +áfa (200km-ig)
  • Külföldi mentés esetén, kérje ajánlatunkat diszpécserünktől!

Sofőrszolgálatunk ügyfelei számára további kedvezményeket biztosítunk!

ÁFA-s számla igényét kérjük előre jelezze diszpécserünknél!